Telefoni fe'avea'i su'ega ata tifaga

Oleophobic layer su'ega

O le mea muamua e fai o le oleophobic layer test: Ina ia mautinoa le faʻaaogaina e le tagata faʻaoga i aso uma le poto masani, o le tele o ata telefoni feaveaʻi o loʻo i ai se faʻafefe oleophobic.O lenei ituaiga o AF anti-fingerprint coating e matua maualalo lava le vevesi i luga o le fogaeleele, ma le vai masani, Suauu matāua e mafai ona faatumauina le tele o fesoʻotaʻiga maualuga pe a latou paʻi i luga o le mea, ma faʻapipiʻi i totonu o vai matāua na o latou lava, lea e faigofie mo tagata faʻaoga. mama.
 
E ui lava e tutusa ia mataupu faavae, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le oleophobic layer e ese foi.I le taimi nei, o faiga masani i luga o le maketi o le faʻapipiʻiina o le plasma ma le faʻapipiʻiina o le masini.O le mea muamua e fa'aaoga le plasma arc e fa'amama muamua ai le tioata, ona fa'asusu lea o le oleophobic layer.O le tuʻufaʻatasiga e vavalalata, o le faʻagasologa masani o togafitiga i luga o le maketi i le taimi nei;o lo'o fa'asalaina e le vaega mulimuli le suau'u fa'amata'itama lima i luga o le tioata i totonu o se si'osi'omaga gaogao, lea e sili atu le malosi i le aotelega ma e maualuga lona tete'e i le ofuina.
w11
Ina ia faʻataʻitaʻiina le faʻaogaina o aso uma, matou te faʻaaogaina le auala sili ona faʻafefeteina, e faʻaaoga ai se matāua e faʻafefe ai matāua vai mai se nofoaga maualuga i luga o le ata tifaga e iloa ai pe mafai e le faʻafefe o luga ona faʻatagaina le vai e faʻapipiʻi i se foliga spherical.Ole maualuga ole pa'u vai ≥115° e sili ona lelei.
 
O ata fe'avea'i uma i telefoni fe'avea'i o lo'o i ai le fa'apalapala hydrophobic ma le oleophobic.O le faagasologa o loʻo faʻaaogaina o loʻo taʻua i le itulau faʻamatalaga o nisi o oloa.O le maualuga-i'uga pa-faʻamaonia ata tifaga faʻaaogaina le "faʻaleleia le faʻapipiʻiina o le eletise", "faʻasologa o le AF faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi eletise", ma isi.
 
Atonu e fia iloa nisi tagata fa'aoga, o le a le suau'u fa'aanti-fingerprint?O lona mea mataʻina o le AF nano-coating, lea e mafai ona faʻapipiʻi tutusa i luga o le substrate e pei o le ata tifaga e ala i le faʻafefeteina, eletise eletise, ma isi mea, e ausia ai le pefu, susu, suauu-faʻamaonia, anti-fouling, anti-tamatamailima, lamolemole ma abrasion. -aafiaga tetee.Afai e te matua 'ino'ino i tamatamailima i luga o le lau, e mafai ona e filifili pe o le taliga e le pefu ma o le tino o lo'o pi'o.
 
Ou te talitonu o tagata tuai iPhone e tatau ona i ai le lagona pe a uma ona faʻaaogaina a latou iPhone mo se taimi umi, o le masini faaleotele leo i luga aʻe o le fuselage o le a faʻaputuina pea le tele o pefu ma pisia, lea e le gata ina aʻafia ai le toe faʻafoʻiina o le leo, ae faʻapea foʻi le foliga atoa ma lagona matitiva tele.

Mo lenei mafuaʻaga, o nisi ata faʻafefeteina ua faʻatulagaina faʻapitoa mo le faʻasologa o le iPhone ua faʻaopoopoina "pu e faʻamaonia ai le pefu taliga", lea e le gata e mafai ona vavaeeseina le pefu aʻo faʻamautinoa le toe faʻafoʻiina o le leo masani, ae faʻapea foʻi ma se vaega e le susu.E mafai ona vaʻaia o le afa o le ata faʻafefe o telefoni feaveaʻi ua togafitia i taligalu e le pefu.Ae ui i lea, o avanoa i le va o membranes e ese foi.Ole numera o pu e faʻamaonia pefu i Turas ma Bonkers e fai si tele, ma e sili atu le faʻaogaina o le pefu-faʻamaonia ma le le susu;

I le tulaga o le arc edge treatment, o faiga e faʻaaogaina e ata tifaga eseese e iai foi a latou lava lelei ma le le lelei.O loʻo i ai eseesega manino i le paʻi e tusa ai ma mea eseese.O le tele o ata fa'afefete e fa'aogaina le 2.5D pito fa'atekonolosi, lea e fa'apipi'iina e se masini salu.A maeʻa ona faʻamalo, o le pito o le tino o le membrane ei ai se faʻailoga patino, lea e sili ona lelei.

O le isi mea tatou te ulu atu i le faʻailoga o lenei suʻega: faʻataʻitaʻiga ogaoga faʻaletino, e aofia ai ituaiga e tolu o suʻega pa'ū, suʻega o le mamafa, ma suʻega maʻaʻa, o ia mea uma o le ai ai se "faʻaleagaina" i le ata telefoni feaveaʻi.
 
Su'ega Malosi
Afai e te manaʻo e fesili i tagata faʻaoga telefoni feʻaveaʻi pe aisea latou te manaʻomia ai ona sui le ata telefoni feaveaʻi, o le tali o le "tele naua" o le a mautinoa lava e le itiiti ifo.O ai e masani ona le aveina ki, pusa sikaleti po o mea faapena i totonu o latou taga pe a latou o atu i fafo, pe a i ai ni maosiosia i le vaaiga lautele o le lau telefoni feʻaveaʻi pa'ū tele.
 
Ina ia faʻataʻitaʻiina i aso taʻitasi matasi, matou te faʻaogaina maʻa Mohs eseese maʻaʻa mo suʻega
I le suʻega, o ata tifaga uma e mafai ona tatalia le maosi ma le maaa i luga aʻe o le 6H, ae afai e faʻateleina le maʻaʻa, o le a tuʻu vave lava, ma e oʻo lava i taʻe o le a aliali mai i le atoaga.E mafai ona tausia le lima lagona lamolemole mo se taimi umi.E mafai ona oʻo i le 10000 taimi le faʻaofuofu teteʻe.
 
pa'u polo suega
Atonu e fesili nisi o uo, o le a le taua o lenei suega o le pa'u polo?O le mea moni, o le suʻega autu o lenei mea o le aʻafiaga o le tetee o le ata tifaga.O le maualuga o le maualuga o le polo, o le malosi o le malosi o le aʻafiaga.O le ata tifaga o loʻo i ai nei e masani lava ona faia i mea lithium-aluminum / maualuga-alumini, ma ua faia togafitiga lona lua, lea e matua faigata lava.
Ina ia faʻataʻitaʻiina le faʻaaogaina i aso uma, matou te setiina le maualuga o lenei suʻega i le 180cm, faʻataʻitaʻiina le maualuga o se tagata, ma a maeʻa ona sili atu le tau o le 180cm, matou te tuʻuina saʻo i ai se sikoa atoa.Ae ina ua uma ona “faaumatia” ma le sauā e le polo laitiiti, sa latou tetee uma i le aafiaga o le polo uamea e aunoa ma se faaleagaina.
Su'ega o le Malosi
I le olaga i aso faisoo, o le ata tifaga o se telefoni feʻaveaʻi e manaʻomia e le gata i le aʻafiaga vave, ae faʻapea foi le malosi atoa.Na talepe e le tusitala le tele o ata telefoni feaveaʻi, ma o le vaaiga i lena taimi na matua "mataʻutia".
Mo lenei su'ega, na matou fa'atauina se fua fa'amalosi malosi e fa'atino ai su'esu'ega au'ili'ili i le mamafa e mafai ona gafatia e vaega eseese i luga o le lau.
 


Taimi meli: Ian-09-2023