Huawei P50 fa'asologa fa'aalia ata tifaga

E tusa ai ma tu masani o le faʻafouina o le laina oloa a Huawei, o le faʻailoga o le afa muamua o tausaga taʻitasi o le Huawei P series, lea e taulaʻi i foliga vaaia ma ata.

fa'aaliga2

A o latalata mai le taimi faʻasaʻo, o faʻaaliga e uiga i le Huawei P50 faʻasologa o loʻo faasolosolo malie lava.A fua i faʻamatalaga na faʻaalia muamua, o le faasologa o le a aofia ai faʻataʻitaʻiga e tolu: Huawei P50, Huawei P50 Pro ma Huawei P50 Pro +.

O le Huawei P50 ma le P50 Pro e faʻaaogaina se mamanu ma se pu i le ogatotonu o le lau, lea e ogatasi ma faʻaaliga na faʻaalia muamua.

I le taimi lava e tasi, o le vaʻavaʻai i le ata tifaga mataʻutia o le Huawei P50 faasologa, o le P50 Pro mata e faʻaaogaina se mamanu faʻapipiʻi e fa, faʻatasi ai ma curvatures masani i le itu tauagavale ma le taumatau, ma faʻasolosolo laiti curvatures luga ma lalo.

E le gata i lea, o loʻo lipotia mai o le Huawei P50 Pro e le faʻaogaina se mataʻutia o le afu tele, ae faʻaaogaina se mata faʻapipiʻi tutusa ma le Huawei P30 Pro.

E taua le taʻua afai e moni le tala, o le Huawei P50 o le a avea ma Huawei muamua telefoni feʻaveaʻi faʻatasi ai ma le faʻaoga-totonu o le pu.

I le taimi lava e tasi, faʻamasino mai le P50 faʻasologa o mea e puipuia ai ma ata mamanu na faʻasalalau talu ai nei, o faʻataʻitaʻiga tioata o lenei faasologa o loʻo ogatasi ma tala fou na faʻaalia muamua.Faatasi ai ma ia mea, e lua tioata o loʻo tuʻuina i totonu o faʻataʻitaʻiga tioata tetele e lua, ma e matua iloagofie.

O le eseesega tele i le va o le pupuni pupuni ma le mata sa'o o foliga vaaia.E leai se masalosalo o le foliga mai o le pupuni pupuni e maualuga atu nai lo le faʻaogaina o le lau saʻo.Ae ui i lea, i le olaga ma taaloga, o pupuni pupuni e faigofie ona paʻi sese, ae o pupuni tuusao o le a leai.


Taimi meli: Tes-28-2022